Supernova Airstream Seat Post Tail Light 2

Supernova Airstream Seat Post Tail Light 2

Challenge Gravel Grinder RACE VCL 42

Challenge Gravel Grinder RACE VCL 42

Supernova Airstream Rack Tail Light 2

A világ legvilágosabb legális utcai akkumulátor-vezérelt hátsó lámpája.
Regular Price 17 040,00 Ft Special Price 15 676,80 Ft
Out of stock
SKU
KA622-BLKA világ legvilágosabb legális utcai akkumulátor-vezérelt hátsó lámpája.


A hátsó lámpa közvetlenül az első lámpából szerzi az erejét. Ez lehetővé teszi, hogy elegáns, kicsi, és nagyon stabil legyen. Az első fény égési ideje közel azonos. A hátsó világításhoz nem kell külön akkumulátort feltölteni.

Nem szeretnéd a hátsó lámpához használni az üléscsőhöz rögzítő bilincset? Egy kosarat rögzítettél a kerékpárodhoz, ami blokkolja a fényt, ha az üléscsőhöz rögzítést használsz? Vagy talán inkább a csomagtartóba szerelt változatot használnád?. Tőled függ. Egyszerűen felszereled, feltöltöd az AIRSTREAM Tail Light 2-det, és már mehetsz is - ilyen a tökéletes csapatmunka.

250° láthatóság

Mi olyan különleges a Twin Beam technológiában? Három LED-es fényt intelligens és nagyon hatékony módon ötvözi két különböző sugárszöggel, így bármely szögből látható hátulról.

TWIN BEAM TECHNOLÓGIA

Minden Supernova hátsó lámpa Twin Beam technológiával van felszerelve. Ez a rendkívül hatékony technológia két különböző sugárszöget kombinál, így hátulról bármely szögből látható, ezáltal növelve a biztonságot.
AIRSTREAM SEAT POST TAIL LIGHT 2

Az univerzális üléscsatlakozónak köszönhetően az AIRSTREAM hátsó lámpája 2 szinte minden üléshez csatlakoztatható, és még a nehéz rezgéseknek is ellenáll.

More Information
Weight 0.0120
Kategória Világítás
Márka Supernova
Rögzítés Hátsó világítás
Széria Akkumulátoros
Part number N/A
Brightness N/A
Lens N/A
Dimensions 16 x 61,5 x 11,5 mm
Material 6061 Aluminium
Input voltage 5V
Burn time N/A