Albedo100 Permanent Reflective Spray

Albedo100 Permanent Reflective Spray

Albedo100 Reflect-ON Roll-on

Albedo100 Reflect-ON Roll-on

Albedo100 Industrial Reflective Spray

Fényvisszaverő spray, amely a legtöbb felületre tapad és ellenáll a szélnek és az esőnek. Napfényben szürke, sötétben pedig fényvisszaverő.
Regular Price 7 990,00 Ft Special Price 5 593,00 Ft
In stock
SKU
7350068060021Az Albedo100 Industrial egy gyorsan száradó lakk, amely napfényben szürke, sötétben pedig fényvisszaverő. A spray a fényforrás irányába tükröződik. Ez azt jelenti, hogy csak a fényforrás mögött álló személy látja a tükröződést. Az Albedo 100 industrial egy hosszú ideig használható spray. Felfújás után akár több hónapig is megtartja fényvisszaverő képességét.


Ablaktisztítóval könnyedén letisztítható. Másodlagos tulajdonsága, hogy a kerékpár vázra fújva védi a váz fenyezését is. 


 Az Albedo100 Fényvisszaverő Spraynek széles körű felhasználási lehetőségei vannak mind azért, hogy láthatóvá váljanak, és hogy láthassák a dolgokat a sötétben. A képzeleted az egyetlen korlát.
A legtöbb felületet felszórhatja a különböző szórófejek használatával, és sablonok segítségével egyedi mintákat is festhet. 

 

HOGYAN HASZNÁLJAM?

  1. Mindig külső vagy jól szellőző helyeken használja.  A kannát erőteljesen 1 percig rázzuk (legalább 20 másodperccel azután, hogy hallotta az izzót). Ismételje meg az alkalmazás során.
  2. Felrázás után, fújja azonnal körülbelül 30 centiről folyamatosan mozgatva a kannát. Fújás közben tartsa függőlegesen a kannát. Ne fújjon több réteget. Szobahőmérsékleten 1-2 perc alatt megszárad.
  3. Tisztítsa ki a spray kupakot azáltal, hogy fejjel lefele tartja a kannát a gombot nyomvatartva fújja.

Fontos: Ügyeljen arra, hogy a permetezendő tárgy száraz legyen, és a szennyeződést, zsírt és egyéb laza részecskéket eltávolítsa használat előtt. A permet a száraz felületekhez csatlakozik. Bizonyos felületeket és bizonyos műanyagokat használat előtt kezelni kell egy primerrel annak érdekében, hogy optimális és tartós eredményeket érjenek. Könnyedén fényvisszaverő jeleket és szimbólumokat hozhat létre vágással.

 

More Information
Weight 0.2000
Kategória Spray
Márka Albedo100
Part number N/A
Volume 200ml
Usage Road markings, industrial road