Apidura Backcountry Food Pouch Plus (0.8L+)

Apidura Backcountry Food Pouch Plus (0.8L+)

Apidura Expedition Accessory Pocket (4.5L)

Apidura Expedition Accessory Pocket (4.5L)

Apidura Backcountry Food Pouch Plus (1.2L+)

Plusz tárolási lehetőség vagy önálló kulacstartó a kormányhoz
Regular Price 16 200,00 Ft Special Price 14 904,00 Ft
In stock
SKU
ABZ-0000-000Egyszerűen megpakolható tárolórekesz a gyakran használt dolgok tárolására. (Kulacs, szeszámok, kesztyű, nasi..stb)

Ez egy továbbfejlesztett változata az Apidura Food Pouch ételtartónak. A különlegessége, hogy került rá, egy hálós oldalzseb, amelyek tökéletes otthona a müzliszeleteknek, a géleknek és az üres csomagolásoknak.Tökéletes kiegészítést nyújt az ultrakönnyű Apidura táskaszetthez. Hétköznapi bicikliseknek és túrázóknak egyaránt kíváló. A stucni bármely oldalán használható, de akár mindkét oldalra felszerelhető 1-1 ételtartó. 

Magasminőségű anyagokból készítve, a strapabírás és súlycsökkentés érdekében. A tartó súlya mindössze 55 gramm.

A tartókat egy egyszerű bungee-zsinórral rögzítik, amelyet egy kézzel meghúzva, biztonságosan rögzíthető a tasak bungee kampó alatt. A tokot két nylon hevederrel és egy pórázzal rögzítik a kerékpárhoz - a hevedereket öt különböző ponton lehet rögzíteni, így a kormányok és stucnik széles választékához illeszthetők.

 
Tulajdonságok:

  • Egyszerű, egyujjas zárási lehetőség
  • Karbon-mentes hevederekkel
  • Sárga belső bélelés a jobb láthatóságért
  • A befogó bármelyik oldalára felszerelhető
  • Puha zsivaccsal bélelve a váz és a benne lévő dolgok védelméhez
  • Hálós oldallal a kényelmesebb használhatóságért

Anyag:

Dimension Polyant VX21 az alapanyag. Ez a 4 rétegű laminált anyag kiváló vízállóság, könnyű súly, rendkívül nagy kopásállóság és szakadási ellenállás, valamint alacsony nyújtás kombinációját kínálja. A Hypalon-megerősített szövetet további szilárdság és súrlódás elleni védelemre használják nagy kényes helyeken.

A Woojin csatokat a rögzítési rendszerben használják a nagyobb megbízhatóság érdekében. HDPE szerkezet támaszt nyújt a táska alakjának megerősítésére, biztosítva, hogy ne zavarja a tekerést.


Karbantartás:
 

A táskákat kézzel kell mosni, a laminált anyag integritásának megőrzése érdekében. Szükség esetén egy enyhén hígított szappant használhat, levegőn száírtható. Ne mossa vagy szárítsa géppel. Nem vasalható.

 

More Information
Weight 0.0800
Kategória Táska
Márka Apidura
Part number ABZ-0000-000
Rögzítés Kiegészítők
Széria Backcountry
Capacity 1.2L+
We found other products you might like!