Apidura Expedition Top Tube Pack (1L)

Apidura Expedition Top Tube Pack (1L)

Hiplok D

Hiplok D

Apidura Backcountry Tool Pack (0.5)

A lightweight, compact pack for the tools fitting under the saddle.
Regular Price 13 700,00 Ft Special Price 12 604,00 Ft
In stock
SKU
PIT-0000-000KÖNNYŰ, KOMPAKT, ÉS  ÉS MINDEN BELEFÉR EGY ÚTKÖZBENI JAVÍTÁSHOZ. 

A Backcountry szerszámcsomag illeszkedik az összes lényeges elemhez, hogy egy esetleges útközbeni javításnál minden szerszám nálunk legyen. Van hely egy mountain bike belsőnek (vagy két országúti belsőnek), egy kis multi-szerszámnak, gumileszedőnek és egy CO2 tartálynak.

Terepre tervezve, ez a könnyű, minden időjárásnak ellenálló eszközcsomag négyrétegű laminált anyagból készül, amely kemény külső használatra alkalmas. Ez azt jelenti, hogy vízszigetelésel van ellátva, merev szerkezete van, magas kopásállósága és szakadási ellenállása van, hogy a felszerelés száraz és biztonságban legyen.

A nyereghez jól illeszkedik, és a könnyedén használható erősített tépőzárral rögzíti a nyeregtálcákat, és fixálja a csomagot a kerékpárhoz. Tartós Hypalon bevonat került a felületre, hogy minimálisra csökkentse a kopást és a kerékpárváz jó állapotban maradjon.

Míg a csomag anyaga vízálló, a termék összeszereléséhez szükséges varrási eljárás miatt vízben lehetséges, hogy beázik a varrásokon keresztül a tartós esőnek kitéve. Javasoljuk, hogy olyan száraz belső védelmet használjon, amely teljesen száraz marad. (például zacskó)


Anyag

Dimension Polyant VX21 az alapanyag. Ez a 4 rétegű laminált anyag kiváló vízállóság, könnyű súly, rendkívül nagy kopásállóság és szakadási ellenállás, valamint alacsony nyújtás kombinációját kínálja.

A Hypalon-megerősített szövetet további szilárdság és súrlódás elleni védelemre használják nagy kényes helyeken.

A Woojin csatokat a rögzítési rendszerben használják a nagyobb megbízhatóság érdekében.

HDPE szerkezet támaszt nyújt a táska alakjának megerősítésére, biztosítva, hogy ne zavarja a tekerést.

Karbantartás

A táskákat kézzel kell mosni, a laminált anyag integritásának megőrzése érdekében. Szükség esetén egy enyhén hígított szappant használhat, levegőn száírtható. Ne mossa vagy szárítsa géppel. Nem vasalható.

More Information
Weight 0.0400
Kategória Táska
Márka Apidura
Part number PIT-0000-000
Rögzítés Kiegészítők
Széria Backcountry
Capacity 0.5L
We found other products you might like!