Apidura Racing Frame Pack 4L

Apidura Racing Frame Pack 4L

Effetto Mariposa Carogna Remover 150ml

Effetto Mariposa Carogna Remover 150ml

Apidura Expedition Full Frame Pack (7.5L)

Regular Price 55 800,00 Ft Special Price 51 336,00 Ft
Out of stock
SKU
FWS-0000-000

A táska beilleszkedik a váz háromszögébe és a teljes hasznos területet kihasználja, hogy el tudd helyezni a tárgyaidat. Bármit bele lehet pakolni a túrafelszerelésektől a sátor alkatrészeken át a főzőfelszerelésekig, hogy a túrán minden szükséges kiegészítő nálad legyen. Az így létrejött alacsony súlypont egy keskeny sík mentén terjed, ami egy olyan csomagot eredményez, amely minimális hatást gyakorol a kezelésre, miközben nagy térfogatú tárhelyet biztosít.

Az Apidura táskák könnyű anyagból készülnek.  A táskák az illesztéseknél hegesztve vannak, így egy teljesen vízálló tömitést hozva létre. A védett zárókupakokkal ellátott cipzárak biztosítják, hogy a táska tartalma száraz maradjon, még heves esőzés esetén is. 

Pehelykönnyű, vízhatlan laminálás kifejezetten az Apidurákhoz fejlesztve. Karbon-kímélő rögzítő csattok a stabilitás biztosításához. 

Kettős belső rekesz, levehető belső elválasztóvalBelső tároló zsebek, hogy a táska tartalma rendszerezve maradjonProtected battery/hydration hose port
Reflective graphics for increased visibility


 

Anyagok

Az Expedition Full Frame Pack egy három rétegű, laminált anyagból van kivágva, amit kifejezetten az Apidurának fejlesztettek. Ez az anyag pehelysúlyú és nagyon ellenálló a víznek és a kopásnak. Annak köszönhetően, hogy hegesztett varrással rendelkezik, vízálló felületet képez. 


Ápolás

Kézzel mosható, szükség esetén enyhén hígított szappannal tisztítható. Ezután hagyja megszáradni.

Ne mossa géppen, szárítsa géppel vagy vasalja.

 

More Information
Weight 0.3350
Kategória Táska
Márka Apidura
Part number N/A
Rögzítés Váztáska
Széria Expedition
Capacity 7.5L