Spurcycle Csengő fekete

Spurcycle Csengő fekete

Apidura Backcountry Food Pouch (1.2L)

Apidura Backcountry Food Pouch (1.2L)

Apidura Expedition Saddle Pack (9L)

Teljesen vízhatlan, prémium minőségű, ultrakönnyű nyeregtáska - természettudatosan az Apidurától.
Regular Price 46 100,00 Ft Special Price 42 412,00 Ft
Out of stock
SKU
PWS-0000-000Úgy tervezték, hogy teljes mértékben kihasználja a nyereg alatt lévő helyet, így nincs szükség hátsó csomagtartóra. Hegesztett a varrás, hogy kiszorítsa a vizet, és maximálisan védje a táska tartalmát. Kiváló minőségű, vízálló anyagokból készül, tartósságra és a súlyra optimalizálva. Legjobb, ha könnyű, összenyomható felszerelést, például ruházatot vagy alvóművet pakol bele, de más erős terhek kezelésére is kiválóan alkalmas.Három méretben elérhető a biciklizendő távtól és a kerékpár méretétől függően:

17L: Ideális a hosszútávú kerékpártúrákhoz. 
14L: Ideális az off-road és hétvégi kerékpár túrákhoz.
9L: Ideális versenyzőknek, randonneuroknak, ingázóknak és más kerékpárkedvelők számára.


Tulajdonságok: 

Hárompontos üléshez rögzítő rendszer, csúszásgátló hypalonnal erősítve, a maximális stabilitás és kényelem érdekében. A kettős tekercselésű  Roll-top zárókupak védi az eszközeit, miközben maximális rugalmasságot nyújt. A bungee zsinór feladata a kiegészítő táska megtartása. Fényvisszaverő grafikák és hevederek szolgálnak a kerékpáros biztonságának növelése érdekében.

Anyag: 

Speciálisan Apidura-hoz kifejlesztett technológia. Vízállóság, rendkívül nagy kopásállóság, szakadási ellenállás, valamint alacsony szakítószilárdság kombinációjával fejlesztették. Az Ultradurable TPU hypalon nagy kopásállóságú, nagy feszültségű részeken használható, így további védelmet nyújt a súrlódás és a lyukasztás ellen. A Woojin csatokat a rögzítési rendszerben használják a nagyobb megbízhatóság érdekében.

Karbantartás: 

A táskákat kézzel kell mosni, a laminált anyag integritásának megőrzése érdekében. Szükség esetén egy enyhén hígított szappant használhat, levegőn száírtható. Ne mossa vagy szárítsa géppel. Nem vasalható. 

More Information
Weight 0.4250
Kategória Táska
Márka Apidura
Part number PWS-0000-000
Rögzítés Hátsó táska
Széria Expedition
Capacity 9L