Apidura Expedition Top Tube Pack (0.5L)

Apidura Expedition Top Tube Pack (0.5L)

Apidura Backcountry Tool Pack (0.5)

Apidura Backcountry Tool Pack (0.5)

Apidura Expedition Top Tube Pack (1L)

Regular Price 18 300,00 Ft Special Price 16 836,00 Ft
In stock
SKU
TWL-0000-000

Egyszerűen felszerelhető, hozzáférhető kisméretű dolgok tárolására tervezve. (Telefon, kamera, szerszám, nasi...stb)

A Top tube tároló tökéletes kiegészítője az ultrakönnyá Apidura táskaszettnek. Kíváló hétköznapi használatra és túrázáshoz. Magasminőségű anyagokból készítve a strapabírás és a súlycsökkentés érdekében.


Két méretben elérhető, a megteendő távolságtól függően. (1L, 0,5L)Az Expedition Top Tube Pack innovatív vízálló cipzárral van felszerelve. Bár úgy néz ki, mint egy normál cipzár, jobb - teljesen vízálló. Azonban a szokásos cipzárral szemben kicsit több odafigyelést igényel, mivel a túlzott hajlítás-törés a síneket a csúszó mechanizmusból leválaszthatja. Különösen fontos, hogy ne csomagolja túl a Top Tube csomagot.


Anyag: 

Speciálisan Apidura-hoz kifejlesztett technológia. Vízállóság, rendkívül nagy kopásállóság, szakadási ellenállás, valamint alacsony szakítószilárdság kombinációjával fejlesztették. Az Ultradurable TPU hypalon nagy kopásállóságú, nagy feszültségű részeken használható, így további védelmet nyújt a súrlódás és a lyukasztás ellen. A Woojin csatokat a rögzítési rendszerben használják a nagyobb megbízhatóság érdekében.


Karbantartás: 

A táskákat kézzel kell mosni, a laminált anyag integritásának megőrzése érdekében. Szükség esetén egy enyhén hígított szappant használhat, levegőn száírtható. Ne mossa vagy szárítsa géppel. Nem vasalható.


More Information
Weight 0.0900
Kategória Táska
Márka Apidura
Part number TWL-0000-000
Rögzítés Kiegészítők
Széria Expedition
Capacity 1L