Effetto Mariposa Espresso

Effetto Mariposa Espresso

Effetto Mariposa Caffélatex Tubeless Tape

Effetto Mariposa Caffélatex Tubeless Tape

Effetto Mariposa Caffélatex

A Caffélatex egy valóban innovatív tömítőfolyadék, melyet széles körben, országútra és terepbiciklizésre is bátran ajánlunk - akár belsős, akár tubeless felhasználáshoz.
Special Price 1 190,00 Ft Regular Price 1 400,00 Ft
In stock
SKU
Effetto Mariposa Caffélatex

1000 ml: Available

250 ml: Available

60 ml: Available

  • nem tartalmaz ammóniát vagy bármilyen agresszív anyagot
  • a legjobb ellenállóság és tömítőképesség
  • habbá alakul a kerék belsejében és egyenletesen oszlik el, kiegyensúlyozottan tartva a kereket
  • sikerrel használt termék mind cyclocross, országúti és mountainbike kategóriákban - amatórtől profiig egyaránt
  • egy formula mindenkinek, a versenyzők is ugyanezt használják

Karakterisztika:

köszönhetően a mikroszkópikus szilikát részecskéknek, A Caffélatex folyadék lassan kúszik át a lyukakon, időt hagyva ezáltal a tömítő adalék megkötésének és a lyuk eltömítésének. Ezek a részecskék nem mikroszkópikusak, de átmérőjükben már annál inkább (kevesebb, mint 2 mikron átmérő). Ezért a Ceffélatex kúszóképessége megváltozik mikroszkópikus szinten, ezzel elkerülve az idegesítő szelep-bekötést. A tömítőképessége leginkább a vékony falú vagy vékonyan szőtt külsőknél a leggyorsabb.A habosító folyamatot a kerék forgása idézi elő:

Az első előnye a Caffélatexnek a többi latex-alapú tömítőfolyadékhoz képest az, hogy egy állandó habot alkotva a gumi belsejében mindig itt tartózkodik, ahol szükség van rá. Ellentétben a latex-alapú tömítőfolyadékokkal, melyeknél a kerék folyamatos forgása miatt a folyadék csak a futófelületre korlátozódik. Caffélatex habot alkotva kitölti az egész belső teret, mellyel sokkal hatékonyabban védekezhetünk az oldalfalat ért sérülések esetén. Körülbelül 15 perccel megállás után, a Caffélatex visszanyeri folyadék állapotát, majd újbóli tekeréskor megint felhabosodik.

A gyors tömítőreakciója idálissá teszi mind MTB mind országúti vagy cyclocross felhasználásra. A Caffélatex MTB Tubeless esetén akár 5mm-es sérüléseket, országúti Tubeless esetén 3mm-es sérüléseket képes gyorsan javítani.

Caffélatex family: sealants & tubeless productsIdővel is hatékony:

A formulának köszönhetően a Caffélatex egy rendkívül stabil és ellenálló elegy. Mindenesetre élettartama függ a felhasználás milyenségétől és a külső környezeti tényezőktől is. Az ajánlott mennyiségeket követve, a Caffélatex élettartama a következőképpen alakul:

  • Tubular - Szingó (butyl vagy latex belsőben): 1-2 év
  • UST Tubeless külső: 4-6 hónap
  • Tubeless-ready külső: 2-4 hónap

Mindazonáltal a rengeteg féle felhasználásra való tekintettel érdemes a Caffélatex tömítőfolyadék állapotát kéthavonta ellenőrizni. Fontos, hogy a Caffélatex folyékony állapotban maradjon az idő eletelével is, ezáltal marad meg a tömítőképessége. Ha kiszárad, a külső akkor is megtartja a nyomást, de továbbra már nem áll ellen a defekteknek.Nem korrozív:

Teljesen ammónia-mentes összetétele révén, 100%-ban gumi- és felnibarát anyagokat tartalmaz. Előszeretettel használják cyclocross/szingó gumikban, ugyanis nem tesz kárt a latex belsőkkel.Felhasználási és tárolási hőmérséklet:

A nagyon hidegtől a nagyon melegig bátran alkalmazható, kitolva a régebbi generációs latex-tömítők határait. alants (felhasználás: -20/+50°C ~ tárolás: -15/ +30°C).Ajánlott mennyiségek:

Érdemes letölteni iCaffélatex alkalmazásunkat, mely segítségével pontosan megtudhatjuk, hogy az épp használatban lévő kombinációhoz mennyi az optimális folyadékmennyiség.

Made in Italy.

More Information
Weight 1.0000
Kategória Tubeless
Márka Effetto Mariposa
Part number N/A
Usage N/A
We found other products you might like!