Fabric 6 in 1 Szerszámkészlet

Fabric 6 in 1 Szerszámkészlet

Fabric Nanobar Pump

Kompakt pumpa 120psi nyomással egy 180mm-es testből, letisztult dizájnnal
11 390,00 Ft
In stock
SKU
Fabric Nanobar Pump
Ultra kompakt, ultra erős. 
A Nanobar a hordozhatóság és az erő nyerő kombinációját kínálja. 120psi nyomást biztosít egy 180mm-es pumpatestből. A Nanobar népszerűségét tovább növeli, hogy a pumpatestet lecsökkentették és egy kihúzható gumi fejjel praktikussá tették, aminek köszönhetően könnyen hozzáférünk a szelephez és anélkül tudjuk fújni a kereket, hogy kiszakítanánk a szelepet a kerékből. 


 

  • Kihúzható tömlő és fej rendszer
  • Védi a szelepeket és könnyen használható
  • Rendkívül kompakt és könnyű
  • Over-handle design 
  • Magas nyomású gumiabroncsokhozOkos fej


Az integrált, kihúzható fej független a pumpa testétől. Ez megakadályozza, hogy a pumpáló mozgás közben kiszakítsuk a szelepet a helyéről. A kihúzható fejnek közvetlenül a szelepre történő menetemelése olyan légmentes tömítést hoz létre, amely nem fúj ki, miközben a gumiabroncsot nagy nyomásra fújja fel.


 

A hordozhatóság találkozása az erővel

Éppen pakolod az eszközeidet és a pumpát csak egyszerűen becsúsztatod a mezed zsebébe van bedobod a táskádba. Nem számít, hogy presta vagy autószelepes a bringád, mindkettőhöz tökéletesen megfelel a Nanobar pumpa. A leszerelhető alkatrészek hiánya azt jelenti, hogy nem veszítheti el az apró kis részeit így nagyon sokáig megbízható társ marad a túrákhoz vagy a városi tekeréshez. More Information
Weight 0.3000
Kategória Szerszám
Márka Fabric
Part number N/A
Volume N/A
Usage N/A