Gates CDN Első Szíjtányér és Hajtókar

Gates CDN Első Szíjtányér és Hajtókar

Gates CDN Szíj

Gates CDN Szíj

Gates CDN Rear Sprocket

Hátsó lánckerék a legtöbb agyváltóhoz (Shimano, Sram...) 22, 24T
Special Price 14 025,00 Ft Regular Price 16 500,00 Ft
Out of stock
SKU
Gates CDN Hátsó Szíjkerék

22: Backorder

24: Backorder

A Cdn jó választás, ha a legjobb teljesítményt szeretné elérni bármilyen körülmények között. A Gates Carbon Drive egy alacsony karbantartású, lánc-helyettesítő technológia a Gates Corp.-től. Tiszta, csendes, könnyű és erős. A Carbon Drive nem igényel zsíros kenőanyagot, könnyebb, mint egy lánc, és nem nyúlik meg a szénszálas erősítésnek köszönhetően. Alacsony karbantartása és tisztasága miatt a Carbon Drive egy olyan technológia, amely megkönnyíti az emberek számára, hogy kerékpározzanak, és egy magasabb szintű kerékpáros élményt érjenek el.

A városi ingázóknak és a városi kerékpárosoknak tervezett Gates Carbon Drive ™ CDN ™ vonalat azoknak ajánljuk, akik farmerben vagy szoknyában szeretnek dolgozni menni. Ugyan az a sportos, karbon technológia, és CenterTrack hajtás dizájn, mint a Gates prémium CDX rendszere. A CDN vonal egy megfizethetőbb megoldást nyújt a városi, kényelmes kerékpárosoknak.


A szíjhajtás előnyei:
 

  • Tiszta - Ha nincs kenés az azt jelenti, hogy nincs zsíros a szennyeződés, kezét, ruháját és gyermekeit tisztán tartja. 
  • Sima - A Carbon Drive rendszer kiküszöböli a láncok fém-fémmel érintkezését, és páratlan simaságot biztosít, amit éreznünk kell, hogy elhigyjük.
  • Csendes – A Carbon Drive szíj a gyakorlatban is csendes, a legtöbb biciklizős körülmények között.
  • Könnyű – Az egész rendszer, 2 lánckerék és egy szíj kevesebb, mint egy tipikus lánc.
  • Nincs nyúlás – A Carbon Drive ékszíja nem nyúlik, mint egy lánc. Ez azt jelenti, hogy nem kell újra feszíteni a szíjat, vagy kicserélni a hevedert nyújtás miatt.
  • Öntisztító – A szabadalmaztatott CenterTrack és MudPort profilokat kifejezetten sár, szennyeződés, hó és egyéb hulladék eltávolítására tervezték, hogy megfeleljenek a kerékpár igényeinek és környezeti kihívásainak.
  • Élet – A vizsgálatok azt mutatták, hogy a Carbon- drive szíj élettartama több, mint kétszeres a láncok élettartamánál. 
More Information
Weight 1.0000
Kategória Hajtás
Márka Gates
Széria CDN
Típus Rear
Part number N/A
Mounting Surefit 3-lobe. Most gearhubs (Sram, Shimnao)
Material Composite
We found other products you might like!