Supernova V521s

Supernova V521s

Supernova M99 Pure

Supernova M99 Pure

Supernova V521s HBM

Lágyan bekapcsolódó, alacsony fogyasztású fényszóró E-kerékpárokhoz.
Regular Price 52 600,00 Ft Special Price 48 392,00 Ft
Out of stock
SKU
Q-V521S-MBLK-HBM
ÚJ IDŐSZÁMÍTÁS A LÁMPÁK VILÁGÁBAN

A Supernova nagyon messzire megy, hogy folyamatosan javítsa lámpáigat, és ez az elsőllámpa jó példa erre. Különösen büszkék vagyunk a V521s-re. A népszerű V6s házon alapulva a V521s-t minden új, sokoldalú elektronikával felszereltél, amely hibátlanul működik az 5 V-os USB-s áramellátáson és 6 V vagy 12 V-os E-Bike portokon. A puha indítás növeli a LED fényerőstabilitását.

BOSCH HBM

A Bosch kijelzők speciálisan kifejlesztett tartója egyszerű felszerelési lehetőséget kínál e-bike lámpáinknak. Ez az újonnan kifejlesztett rész, a Supernova bemutatja a saját fejlesztésű Pure Carbon Composite (PCC) anyagot. A PCC-t ultra-nagy sűrűségű és karbonnal megerõsített anyagokból állítják elõ, ami az alumíniumhoz képest merevebb, míg a tömeg 50% -át megtakarítja. Az anyag teljesen ellenáll az UV sugárzásnak és az öregedésnek. Kiváló hőátadási tulajdonságokkal rendelkezik.

 NAPPLAI VILÁGÍTÁS

Sok baleset történik, mert a kerékpárosokat nappal szemben nem látják. Erős nappali menetfény megakadályozhatja ezt, ezért mindig javasoljuk, hogy mindig világítson. Energiatakarékos V521-esünk nagyon egyszerűvé teszi ezt. Az integrált nappali menetfénnyel javítják a láthatóságot a nap bármely szakában.

 

More Information
Weight 0.1100
Kategória Világítás
Márka Supernova
Rögzítés Első világítás
Széria E-bike
Part number Q-V521S-MBLK-HBM
Brightness 205 lm
Lens Terraflux 2
Dimensions 49 x 41 x 41 mm
Material 6061 Aluminium
Input voltage 5 -21 V
Burn time -
We found other products you might like!