Supernova E3 PURE 3

Supernova E3 PURE 3

Supernova v1260

Supernova v1260

Supernova V6s

Kompakt, kormányra rögzíthető világítás e-bikeokra
Special Price 43 681,60 Ft Regular Price 47 480,00 Ft
Out of stock
SKU
Supernova V6s

Fekete: Backorder

Ezüst: Backorder

A gyönyörű E3 E-Bike V6s egy tiszta megjelenésű kompakt modell, amely lehetővé teszi, hogy vizuálisan integrálódjon a kerékpárral. Forradalmi hőtechnikai technológiánk közvetlenül a hátsó hűtőbordákra irányítja a LED hőjét. Ez a LED-et alacsony hőmérsékleten tartja, és a legmagasabb szintű fényerősséget biztosítja.NAPPLAI VILÁGÍTÁS

Sok baleset történik, mert a kerékpárosokat nappal szemben nem látják. Erős nappali menetfény megakadályozhatja ezt, ezért mindig javasoljuk, hogy mindig világítson. Energiatakarékos V6s-ünk nagyon egyszerűvé teszi ezt. Az integrált nappali menetfénnyel javítják a láthatóságot a nap bármely szakában.


 

BOSCH HBM

A speciálisan kifejlesztett, opcionális tartókonzol a Bosch kijelzők számára tiszta felszerelési lehetőséget kínál a HBM e-bike lámpáinkhoz. Ez az újonnan kifejlesztett rész, a Supernova bemutatja a saját tulajdonú Pure Carbon Composite (PCC) anyagot. A PCC-t ultra-nagy sűrűségű és szén-megerõsített anyagokból állítják elõ, ami az alumíniumhoz képest merevebb, míg a tömeg 50% -át megtakarítja. Az anyag teljesen ellenáll az UV sugárzásnak és az öregedésnek. Kiváló hőátadási tulajdonságokkal rendelkezik. 

More Information
Weight 0.3000
Kategória Világítás
Márka Supernova
Rögzítés Első világítás
Széria E-bike
Part number N/A
Brightness 165lm
Lens Terraflux 2
Dimensions 49 x 41 x 41 mm
Material 6061 Aluminium
Input voltage 6 V DC
Burn time 4.5 W consumption. Compatible with Bosch, Shimano Steps etc.
We found other products you might like!