Apidura Backcountry Food Pouch Plus (1.2L+)

Apidura Backcountry Food Pouch Plus (1.2L+)

Apidura Expedition Compact Frame Pack (3L)

Apidura Expedition Compact Frame Pack (3L)

Apidura Expedition Accessory Pocket (4.5L)

Egy kormánytáska kiegészítő, mely tökéletes párost alkot a normál vagy kompakt kormánytáskával. Vízálló, könnyű súlyú és magas strapabírósággal rendelkezik.
Regular Price 19 500,00 Ft Special Price 17 940,00 Ft
In stock
SKU
AWF-0000-000

Egy kormánytáska kiegészítő, mely tökéletes párost alkot a normál vagy kompakt kormánytáskával. Hegesztett varrással készült, a maximális vízvédelem érdekében. Minőségi alapanyagokból gyártva a tartósság és a súlycsökkentés érdekében.  Ez egy külön levehető, kisebb méretű táska egyéb kiegészítők szállításához, extra étel vagy könnyebb elektronikai eszközök elérhető és praktikus tárolásához.

** Figyelem! Ezt a táskát az Apidura kormánytáskával kell használni. A szíjakat a kormány alatt kell rögzíteni a kormánytáskára **


Tulajdonságok:

  • Sárga vonalas minta a jobb láthatóságért
  • Belső zseb a jobb elrendezhetőségért
  • Egykezes zipzár elhúzók a menet közbeni könnyű elérésért
  • Végigérő, oda-vissza húzható teljesen vízálló zipzár a megfelelő zárásért
  • Reflektív minták a kerékpáros láthatóságának növeléséért
  • Hegesztett varrás, a maximális vízvédelem érdekében


Anyag:
Speciálisan Apidura-hoz kifejlesztett technológia. Vízállóság, rendkívül nagy kopásállóság, szakadási ellenállás, valamint alacsony szakítószilárdság kombinációjával fejlesztették. Az Ultradurable TPU hypalon nagy kopásállóságú, nagy feszültségű részeken használható, így további védelmet nyújt a súrlódás és a lyukasztás ellen. A Woojin csatokat a rögzítési rendszerben használják a nagyobb megbízhatóság érdekében.

Karbantartás: 

A táskákat kézzel kell mosni, a laminált anyag integritásának megőrzése érdekében. Szükség esetén egy enyhén hígított szappant használhat, levegőn száírtható. Ne mossa vagy szárítsa géppel. Nem vasalható. 

More Information
Weight 0.1150
Kategória Táska
Márka Apidura
Part number AWF-0000-000
Rögzítés Kiegészítők
Széria Expedition
Capacity 4.5L