Challenge Record PRO HTU 22

Challenge Record PRO HTU 22

Apidura Backcountry Saddle Pack (11L)

Apidura Backcountry Saddle Pack (11L)

Challege Record PRO HTU 24

Pálya külső, tubular, dupla defektvédelemmel, magas szálszövéssel, alacsony gördülési ellenállással
Regular Price 19 100,00 Ft Special Price 18 145,00 Ft
Out of stock
SKU
885562710210 9

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

PÁLYA (TRACK)

A pálya felhasználásnál a legfontosabb tényező az idő. A vékony futófelületnek és az alacsony gördülési ellenállásnak köszönhetően rekorddöntő időt tudsz futni.

TÍPUS:

HTU

A tubular kerekek...tubularok. Sokan szingó néven ismerik, de a Challenge-nél ezeket HTU-nak hívják. Ezek külsők cső alakúra vannak varrva. Nem kell külön belsőt felszerelni, mert a cső önmagában ellátja feladatát. A megszokott külsőkkel ellentétben ezeket nem egy belsőre rakják rá burokként, hanem közvetlenül a felnire kell felragasztani. Ehhez azonban tubular felnire van szükség. A VCL-hez képest egy puhább összetételű anyag, amely segíti a nagyobb tapadást.

DEFEKTVÉDELEM:

PPS2

A burkolat és a gumiabroncs között egy egyedülállóan kialakított, erősen ellenálló tulajdonságú anyagréteg található, amely csökkenti a defekt kockázatát. Az intenzív körülmények között használt, nagy defekt-kockázattal rendelkező gumiabroncsokat egy második PPS (Puncture protection strip) réteg erősíti a burkolat alatt. Amikor a PPS2 jelet látja, az azt jelenti, hogy az alap defekt réteg mellett még van egy extra réteg, amelynek köszönhetően a gumiabroncs ellenállóbbá válik a defekttel szemben.SZÁLSZÖVÉS:
TPI

Thread Per Inch az-az a szálszövések száma. A szálszövések száma jelentős szerepet játszik a külső gumik súlyában, rugalmasságában és tartósságában. Minél nagyobb a szálszövés száma a külsőn (TPI), annál vékonyabbak az egyes szálak, így vékonyabb és könnyebb burkolatot és rugalmasabb gumiabroncsot képeznek. Az alacsonyabb TPI- számú külsők vastagabbak és tartósabbak. 

Tehát:

Alacsony TPI: Vastagabb külső, tartósabb, több gumit tartalmaz, nehezebb és magasabb gördülési ellenállás

Magas TPI: Vékonyabb külső, rugalmasabb, kevesebb gumit tartalmaz ezért könnyebb és alacsonyabb a gördülési ellenállás

More Information
Weight 0.2700
Kategória Külső
Márka Challenge
Felhasználás TT/Tri
Típus HTU
Width 24
Part number 10210
Series PRO
Color N/A
ETRTO 700 x 24
Required rim ETRTO 622 x 13-15
TPI 300
Puncture protection PPS2
Recommended pressure 7-12 bar
Bead type -
Casing material N/A
Thread compound rubber N/A
Inner tube N/A