Supernova E3 Tail Light  2 Seat Post - 6V

Supernova E3 Tail Light 2 Seat Post - 6V

Supernova E3 Tail Light 2

Supernova E3 Tail Light 2

E3 Tail Light 2 FR

Egy extrém fényes hátsó lámpa, amely nem csak hátrafele, de szélesen oldalra is világít 250 °-os szögben.
Regular Price 15 340,00 Ft Special Price 14 112,80 Ft
Out of stock
SKU
Q-TK2FR-V12-BLK


Ha van egy nagy teljesítményű első lámpád és szeretnél teljes megvilágítást előlre és hátra, akkor ez a neked való termék! Ezért fejlesztette ki a Supernova a csodálatos E3 tail light 2-t. A Twin Beam technológia rendkívül fényes fénysugárt nyújt hátul, széles, 250 fokos szöggel. Az elegáns hátsó lámpatest állvány elektronikája stílusosan illeszkedik a dinamó első lámpához. Bár a CNC-vel megmunkált hátsó lámpa súlya, szinte semmi, mégis egy jó nagy adag energiát nyújt. Ez az egyik legvilágosabb hátsó lámpa, amelyet Németországban a közúti használatra engedélyeztek, és 100% -ban vízálló.

TWIN BEAM TECHNOLÓGIA

Minden Supernova hátsó lámpa Twin Beam technológiával van felszerelve. Ez a rendkívül hatékony technológia két különböző sugárszöget kombinál, így hátulról bármely szögből látható, ezáltal növelve a biztonságot.
ÜLÉSCSŐ RÖGZÍTÉS
Az üléscső rögzítés különböző üléscső méretekre rögzíthető. A 18g hátsó lámpa a legkisebb a világon a kategóriájában. Rendkívül masszív és vízálló.


STAND LIGHT ELEKTRONIKA

A stand light electronika szépen illeszkedik az első lámpához.  Ez az innováció teszi lehetővé, hogy ilyen kis méretű termék születhetett meg.  A CNC-megmunkált hátsólámpa csak 12 gramm és 100%-ig vízálló. Ez az egyik legfényesebb  hátsólámpa, ami legálisan használható Németországban. 
A világítás új irányvonala még biztonságosabbá teszi a városi közlekedést.  More Information
Weight 0.0120
Kategória Világítás
Márka Supernova
Rögzítés Hátsó világítás
Széria Dinamós
Part number N/A
Brightness N/A
Lens N/A
Dimensions 16 x 61,5 x 11,5 mm
Material 6061 Aluminium
Input voltage 6V
Burn time 5 min standlight