Gates CDN Első Szíjtányér és Hajtókar

Gates CDN Első Szíjtányér és Hajtókar

Spurcycle Csengő ezüst

Spurcycle Csengő ezüst

Gates CDN Szíj

polimer szíj, szénszálas erősítéssel
Special Price 15 750,00 Ft Regular Price 17 500,00 Ft
In stock
SKU
Gates CDN Belt

111: Available

113: Available

115: Backorder

118: Available

120: Available

122: Backorder
A Cdn jó választás, ha a legjobb teljesítményt szeretné elérni bármilyen körülmények között. A Gates Carbon Drive egy alacsony karbantartású, lánc-helyettesítő technológia a Gates Corp.-től. Tiszta, csendes, könnyű és erős. A Carbon Drive nem igényel zsíros kenőanyagot, könnyebb, mint egy lánc, és nem nyúlik meg a szénszálas erősítésnek köszönhetően. Alacsony karbantartása és tisztasága miatt a Carbon Drive egy olyan technológia, amely megkönnyíti az emberek számára, hogy kerékpározzanak, és egy magasabb szintű kerékpáros élményt érjenek el.

A városi ingázóknak és a városi kerékpárosoknak tervezett Gates Carbon Drive ™ CDN ™ vonalat azoknak ajánljuk, akik farmerben vagy szoknyában szeretnek dolgozni menni. Ugyan az a sportos, karbon technológia, és CenterTrack hajtás dizájn, mint a Gates prémium CDX rendszere. A CDN vonal egy megfizethetőbb megoldást nyújt a városi, kényelmes kerékpárosoknak.


A szíjhajtás előnyei:
 

  • Tiszta - Ha nincs kenés az azt jelenti, hogy nincs zsíros a szennyeződés, kezét, ruháját és gyermekeit tisztán tartja. 
  • Sima - A Carbon Drive rendszer kiküszöböli a láncok fém-fémmel érintkezését, és páratlan simaságot biztosít, amit éreznünk kell, hogy elhigyjük.
  • Csendes – A Carbon Drive szíj a gyakorlatban is csendes, a legtöbb biciklizős körülmények között.
  • Könnyű – Az egész rendszer, 2 lánckerék és egy szíj kevesebb, mint egy tipikus lánc.
  • Nincs nyúlás – A Carbon Drive ékszíja nem nyúlik, mint egy lánc. Ez azt jelenti, hogy nem kell újra feszíteni a szíjat, vagy kicserélni a hevedert nyújtás miatt.
  • Öntisztító – A szabadalmaztatott CenterTrack és MudPort profilokat kifejezetten sár, szennyeződés, hó és egyéb hulladék eltávolítására tervezték, hogy megfeleljenek a kerékpár igényeinek és környezeti kihívásainak.
  • Élet – A vizsgálatok azt mutatták, hogy a Carbon- drive szíj élettartama több, mint kétszeres a láncok élettartamánál.  

More Information
Weight 1.0000
Kategória Hajtás
Márka Gates
Széria CDN
Típus Belt
Part number N/A
Mounting CDN - CDX CenterTrack sprockets
Material Engineered polymer - carbon tensile cords
We found other products you might like!