Apidura Expedition Saddle Pack (14L)

Apidura Expedition Saddle Pack (14L)

Gates CDN Szíj

Gates CDN Szíj

Gates CDN Első Szíjtányér és Hajtókar

Első lánctányér és hajtómű négyszögtengelyhez, 46, 50, 55T
Special Price 21 335,00 Ft Regular Price 25 100,00 Ft
In stock
SKU
Gates CDN Front Sprocket & Crankset

46: Backorder

50: Available

55: Backorder
A Gates Carbon Drive precíziós forgattyús szerelvényei egy plug-in megoldást kínálnak a kerékpár gyártóknak, ezzel időt és pénzt takarítanak meg a gyártósoron. Ez egy teljes rendszer, amely leegyszerűsíti a hajtáslánc üzembe helyezését, garantálja a nagy teljesítményt és maximalizálja gyári munkaerő hatékonyságát. A kapucsapágyak könnyűsúlyú CDX alumínium vagy CDN erősített kompozit lánckerekekkel felszerelt kovácsolt könnyűfém hajtókarokat tartalmaznak.

A Cdn jó választás, ha a legjobb teljesítményt szeretné elérni bármilyen körülmények között. A Gates Carbon Drive egy alacsony karbantartású, lánc-helyettesítő technológia a Gates Corp.-től. Tiszta, csendes, könnyű és erős. A Carbon Drive nem igényel zsíros kenőanyagot, könnyebb, mint egy lánc, és nem nyúlik meg a szénszálas erősítésnek köszönhetően. Alacsony karbantartása és tisztasága miatt a Carbon Drive egy olyan technológia, amely megkönnyíti az emberek számára, hogy kerékpározzanak, és egy magasabb szintű kerékpáros élményt érjenek el.

A városi ingázóknak és a városi kerékpárosoknak tervezett Gates Carbon Drive ™ CDN ™ vonalat azoknak ajánljuk, akik farmerben vagy szoknyában szeretnek dolgozni menni. Ugyan az a sportos, karbon technológia, és CenterTrack hajtás dizájn, mint a Gates prémium CDX rendszere. A CDN vonal egy megfizethetőbb megoldást nyújt a városi, kényelmes kerékpárosoknak.A szíjhajtás előnyei:
 

  • Tiszta - Ha nincs kenés az azt jelenti, hogy nincs zsíros a szennyeződés, kezét, ruháját és gyermekeit tisztán tartja. 
  • Sima - A Carbon Drive rendszer kiküszöböli a láncok fém-fémmel érintkezését, és páratlan simaságot biztosít, amit éreznünk kell, hogy elhigyjük.
  • Csendes – A Carbon Drive szíj a gyakorlatban is csendes, a legtöbb biciklizős körülmények között.
  • Könnyű – Az egész rendszer, 2 lánckerék és egy szíj kevesebb, mint egy tipikus lánc.
  • Nincs nyúlás – A Carbon Drive ékszíja nem nyúlik, mint egy lánc. Ez azt jelenti, hogy nem kell újra feszíteni a szíjat, vagy kicserélni a hevedert nyújtás miatt.
  • Öntisztító – A szabadalmaztatott CenterTrack és MudPort profilokat kifejezetten sár, szennyeződés, hó és egyéb hulladék eltávolítására tervezték, hogy megfeleljenek a kerékpár igényeinek és környezeti kihívásainak.
  • Élet – A vizsgálatok azt mutatták, hogy a Carbon- drive szíj élettartama több, mint kétszeres a láncok élettartamánál. 
 

More Information
Weight 1.0000
Kategória Hajtás
Márka Gates
Széria CDN
Típus Front
Part number N/A
Mounting Square taper
Material Aluminium crankset
We found other products you might like!