KREATÍV RÖGZÍTÉSEK EGY MODERN GYORSLAKATTAL

KREATÍV RÖGZÍTÉSEK EGY MODERN GYORSLAKATTAL - HIPLOK Z LOK COMBO


A Z Lok Combo a Hiplok legújabb fejlesztése. Hiánypótló a piacon ugyanis nem sok lakat van, ami alkalmas a rövid megállóknál, hogy gyorsan lezárjuk vele a biciklinket, tetőcsomagtartónkat vagy bukósisakunkat.  Az inspiráció onnan jött, hogy egy városi legenda szerint egy bicós minden alkalommal, amikor megállt egy kávéra, gyorskötegelővel zárta le a bringáját, majd minden indulás előtt levágta róla. Természetesen a Z lok Combo nem csak a legjobb cafe lock, de a számos kreatív módot találnak a felhasználók, hogy hasznosítsák a zárat.  Mutatunk néhány inspirációt, amit az eddigi vásárlók fedeztek fel. 

 
SÍ / SNOWBOARD ZÁR

A tetőcsomagtartón kerékpár rögzítés mellett talán ez a legnépszerűbb felhasználási forma. Könnyű, gyorsan zárható és oldható ezért gyorsan rájöttek, hogy egy csúszás után a hüttébe beülve nyugodtan hagyhatják a lécüket/deszkájukat a tárolónál, mert a Z lok Combo biztonságban vigyáz rá. 


BUKÓSISAK / BŐRÖND ZÁR 

Amikor leparkolod a biciklidet vagy esetleg motorodat, néha macerás, hogy a bukósisakot is cipelned kell mindenhova. Ennek köszönhetően a motorosok is előszeretettel vásárolják és használják a gyors rögzítés új kényelmét. 
 


BABAKOCSI ZÁR

 Akinek van kisbabája és használ babakocsit, pontosan tudja, hogy mekkora megkönnyebbülés, ha valahol biztonságban le tudja rakni a babakocsit ideiglenesen. A modern babakocsik ráadásul már simán kerülnek annyiba vagy akár többe, mint egy jobb kerékpár, így a legjobb, ha biztonságban tudjuk. Néha egyszerűen csak lehetetlen bevinni egy épületbe, ekkor hatalmas segítség lehet, ha van nálad egy Z lok és nem kell tovább aggódnod.  GYEREKZÁR

Itt egy szokatlan és személyes felhasználási mód. Egy kis csibésszel a házban, az ügyfeleink már számos megoldást kerestek a piacon, amivel az ajtókat, tiltott területeket el lehet zárni. A legegyszerűbb megoldásnak mégis a Z lok bizonyult, a gyorsaságának és egyszerűségének köszönhetően. Rugalmas, ezért nagyon sok kilincsre, fogantyúra rá lehet csavarni, ezzel megnövelve a lezárható helyek számát. 
 TÖLTŐKÁBEL 

Na ezen még mi is meglepődtünk. Soha nem gondoltuk volna, hogy ilyenre is lehet használni a Z lokot, mégis az egyik ügyfél, aki kérdéseket tett fel a termékkel kapcsolatban, küldött egy képet, amin jól látszik, hogy a töltőkábel tolvajok ellen védekezik a Hiplok legújabb találmányával. 
 
 

Ha neked is van valamilyen kreatív, egyedi felhasználási módod, ne felejts el küldeni róla képet! Az egyik legsokoldalúbb termékünk és büszkék vagyunk rá, hogy forgalmazhatjuk. 
 
A Hiplok Z Lok gyorslakatot ide kattintva tudod megvásárolni:

Hiplok Z Lok Combo 


Forrás: https://www.hiplok.com/keeping-zipped/