Apidura Expedition Saddle Pack (17L)

Apidura Expedition Saddle Pack (17L)

Supernova E3 PURE HBM

Supernova E3 PURE HBM

Supernova E3 PRO 2

Nagy teljesítményű dinamós lámpa
Special Price 51 832,80 Ft Regular Price 56 340,00 Ft
In stock
SKU
Supernova E3 PRO 2

Fekete: Available

Ezüst: Available

Szürke: Available

Kék: Backorder

Piros: Backorder

Narancs: Backorder

Rózsaszín: Backorder

Zöld: Backorder

A HÍRES ÉS MEGBÍZHATÓ LÁMPA


Az E3 PRO2 a top model a könnyű dinamós lámpa szériából. Számtalan díjat nyert és a legtöbb magazin értékelésében első helyen szerepelt, megerősítve a kíválóságát. Akár éppen úton van a munkába, vagy utazik a távoli tájakon a világban, ez a folyamatos, ragyogó fény gondoskodik arról, hogy észrevegyél minden üvegdarabot vagy kátyút. Az E3 PRO 2 fénypontja a ragyogó Supernova logó. Ez a fény nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöz, hanem nagymértékben növeli a biztonságot, jól látható oldalsó megvilágítással.MAXIMUM FÉNYERŐ

Az E3 PRO 2 ragyogásmentes lencsével egy nagyon széles, homogén fényszőnyeget hoz látre a földön, még alacsony fordulatszámon is. A fény nagyon világosnak tűnik, mert a legtöbbet a föld felé vezetik. A fénycsóva elég messzire jut a gyors menetekhez is.

 
„A LEGJOBB FÉNY"

VSF Jury

A VSF szakembereivel együttműködve 230 különböző kiskereskedő értékelte a jelenleg forgalomban lévő 11 dynamo lámpát. Örömmel jelentjük be, hogy az E3 PRO 2 egyike azoknak a keveseknek, akik megkapták a rangos VSF all-ride pecsétet. Csak a kiválasztott kerékpáros termékek szállíthatók. A VSF olyan termékekre tűzi ki a pecsétet, amelyek kiemelkednek funkcionalitásuk, használhatóságuk, élettartamuk, anyagminőségük és jótállásuk miatt. A VSF gondosan megvizsgálja a termékek jellemzőit a társadalmi és környezeti feltételek mellett, amelyekben előállnak. Ebben a tekintetben több pontot is szereztünk.

More Information
Weight 0.1100
Kategória Világítás
Márka Supernova
Rögzítés Első világítás
Széria Dinamós
Part number N/A
Brightness 205lm
Lens Terraflux 2
Dimensions 69 x 40 x 40mm
Material 6061 Aluminum
Input voltage 6 V / 3 W Dynamo (AC)
Burn time 5-minute stand light - also supplies the Supernova Tail Light