Hiplok DX

Hiplok DX

Fabric LINE ELITE SHALLOW fekete nyereg

Fabric LINE ELITE SHALLOW fekete nyereg

Supernova M99 MINI PRO-25

Eurobike díj 2017 győztes. A legvilágosabb legális utcai elsőlámpa, távolsági fényszóróval.
Regular Price 102 120,00 Ft Special Price 93 950,40 Ft
Out of stock
SKU
R-M99MINIP-K-MBLK
EUROBIKE DÍJ 2017 GYŐZTES


-

A legvilágosabb, utcán is legálisan használható első kerékpárlámpa távolsági fényszóróval.

-

Az M99 MINI a világ első első lámpája, amely tompított fényszóróval és távolsági fényszóróval rendelkezik és összhangban van az új német útitörvényekkel, amelyek 2017 júniusa óta érvényesek. A forradalmi új törvény mostantól lehetővé teszi a kerékpárok és az eleketromos kerékpárok számára, hogy valódi távolsági fényszóróval működjenek, 25 km/h-ig. Pont mint az autókon.

A tompított fény elengedhetetlen az off-road használatához. Drasztikusan javítja a kanyarok bevilágítását, és megvilágítja az alacsonyan lógó ágakat. Az integrált tompított fényszóróval végre lehetőség van arra, hogy anélkül tekerjenek haza, hogy megzavarnák a közeledő forgalmat.


INTELLIGENS ELEKTRONIKA


Az M99 MINI első fényének az 1,150 lumen erős fénysugárát intelligens, szabadalmaztatott 10 LED-es mátrixból érik el mozgatható tükrök nélkül. Ez rendkívül kicsivé teszi ezt az elülső lámpát, különösen akkor, ha belegondolsz, hogy gyakorlatilag autó fényszóró technológiája van. Az intelligens processzorvezérelt elektronika egyszerűvé teszi a telepítést, mert a meghajtórendszer felismeri és a lehető legjobb teljesítményt választja automatikusan. Ezáltal az M99 MINI PRO-25 szinte minden E-Bike motorral kompatibilis, 5 V, 6 V vagy 12 V-os fénycsatlakozóval. Az M99 MINI PURE-45 12 V DC-hez specializálódik.

 

More Information
Weight 0.1250
Kategória Világítás
Márka Supernova
Rögzítés Első világítás
Széria E-bike
Part number N/A
Brightness 600 lm, 180 lx
Lens M99 Matrix Reflector
Dimensions 38.1 x 78 x 50 mm
Material matt black, anodised aluminum
Input voltage 5V - 12V
Burn time -
We found other products you might like!