Supernova M99 Pure

Supernova M99 Pure

Supernova Airstream 2

Supernova Airstream 2

Supernova M99 Pro

A LEGERŐSEBB E-BIKE LÁMPA A VILÁGON
Regular Price 153 340,00 Ft Special Price 141 072,80 Ft
Out of stock
SKU
P-M99-E32-BLK


A LEGERŐSEBB E-BIKE LÁMPA A VILÁGON


Az M99 PRO briliáns 1600 lumenes autóipari minősítésű fénysugárral rendelkezik, valamint egy ECE-kompatibilis tompított fénnyel, 1100 lumenes fényerővel. Az ECE-kompatibilis gépjármű nappali menetfény javítja a közlekedés biztonságát azáltal, hogy felismerést biztosít egyenlő úthasználóként. Az elektronika képes kommunikálni a modern e-kerékpárokkal az autóipari CAN vagy a CANopen segítségével. Szoftver kommunikáció nélkül az integrált érzékelők intelligensen irányítják a fényt, így minden népszerű e-kerékpáros rendszeren működik.AUTÓIPARI NAPPALI FÉNY

Az M99 nappali menetjelző lámpa különös problémát old meg az e-kerékpárok számára: a vezetők és más kerékpárosok, az e-kerékpárosok lassú pedálozási frekvenciáját gyakran úgy értelmezik, mintha lassan mennének, amely veszélyes helyzetet teremthet. A nappali menetfény két különálló és rendkívül élénk íve távolról látható, és nyilvánvalóvá teszi, hogy közeledik egy gyors jármű. 

AUTÓIPARI TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ

Az M99 PRO, a világ első, kifejezetten e-kerékpárra kifejlesztett LED-es távolsági fényszórója. A fényszórókhoz hasonlóan tompított fényszóróval is rendelkezik. A versenyzők szeretik úgy hívni az erősített fényszórót, hogy , hogy "távolsági fényszóró", de csak egy igazi távolsági fényszóró érhet el nagyon messze, hogy megfelelően megvilágítsa a környezetet. Ezáltal a versenyzőnek sok ideje van reagálni, ami nagy sebességgel növeli a biztonságot. 
380 MÉTER AZ IRÁNYÍTÁSOD ALATT

Ez a kép, egy drónnal lett fotózva 100 méter magasból. Jól prezentálja az M99 PRO teljesítményét. Az út teljes szélességét, a kerékpárutak és a szomszédos erdő mindkét oldalát bevilágítja, így kiszűrve a veszélyt 380 méterre előre.


M99 MÁTRIX TÜKÖR

A 99 különlegesen kialakított tükör és a LED mátrix gondosan kiegyensúlyozott kombinációját rendkívül összetett fejlesztési projektben valósították meg. Csak az intelligensen szabályozható legfrissebb generációs 9 LED-es lámpák használatával - kombinálva a tükör homorú és konvex tetszés szerinti többszörös, összetett számítógépes koncepciójával - képes volt létrehozni ezt az úttörő új terméket.
JÉG-HIDEG SZÁMÍTÁSOK

Az M99 rendszer fényereje megdönti az összes rekordot, és ez csak a nagyteljesítményű LED-mátrix kifinomult hűtésével érhető el. A LED-es lámpáknál több mint 10 év alatt összeszedett tudásukat használta ki a Supernova a fejlesztésnél. Az elektronikát és a házat a megfelelő anyagok gondos megválasztásával optimalizálták, komplex hőelvezetési szimulációk alapján, hogy a LED-ek a lehető legjobb hatékonysággal működjenek teljes teljesítmény mellett is.

More Information
Weight 0.2200
Kategória Világítás
Márka Supernova
Rögzítés Első világítás
Széria E-bike
Part number P-M99-E32-BLK
Brightness 1600 lm, 380 lx
Lens N/A
Dimensions 67 x 87 x 57.5 mm
Material N/A
Input voltage 24 - 60 V DC (75 V max.)
Burn time N/A
We found other products you might like!